Benvinguts al bloc de música de l'escola Vedruna Immaculada Barcelona!!!!!!

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 9 de maig del 2012

Imatges Cantània

Moltes felicitats per la vostra actuació, va ser genial!!!!! Moltes gràcies per fer-me gaudir de l'espectacle!!!!
 Us passo les fotos que vaig fer ahir












4 comentaris:

  1. man agradat molt les fotos

    ResponElimina
  2. Que guay surto en una foto
    Gràcies Alexis

    ResponElimina
  3. M'encanten les fotos son super xules i molones!!

    ResponElimina
  4. Que es el blues:El blues, és un gènere musical vocal i instrumental basat en la utilització d'unes determinades notes (notes blues), l'ús de les progressions d'acords del blues, i de un patró repetitiu que sol seguir una estructura de dotze compassos. El terme anglès, que vol dir literalment "blaus", pren també la significació de "tristesa".
    Originari de les comunitats afroamericanes dels Estats Units, es va desenvolupar a través dels espirituals (spiritual song), les cançons de pregària (prayer song), cants de treball (work song), balades anglosaxones, i crits de camp (field holler). La utilització de les notes del blues i la importància dels patrons de pregunta i resposta, tant en la música com en les lletres, són indicatius de l'herència africana-occidental d'aquest gènere. Un tret característic del blues és l'ús extensiu de les tècniques "expressives" de la guitarra (bend, vibrato, slide), que posteriorment influirien en els solos d'estils com el rock. El blues va influir en la música popular nord-americana i occidental en general, arribant a formar part de gèneres musicals com el ragtime, el jazz, el bluegrass, el rhythm and blues, el rock and roll, el heavy metal, el hip-hop, la música country i les cançons pop.
    Melòdicament s'utilitza la tercera disminuïda i l'acord dominant (anomenat blue notes) de l' escala major. També s'usa la tècnica en què un instrument sona com a resposta a un altre (call and response). Al principi s'utilitzaven instruments molt senzills de fabricació pròpia. Més endavant s'usaren les guitarres acústiques, el piano i l'harmònica i, finalment, molts d'altres.
    Alexis no he pogut penjar un video
    Aleix Martin

    ResponElimina